Pages

Saturday, December 30, 2006

Wajah2 ADIK











Nama : Abdul Khaliq Bin Abdul Ghani


Lahir Pada : 20 hb September 1993


Tempat Lahir : Hospital Teluk Intan.


Ini adalah anak aku yang ke lima.....sebab dia yang paling kecil kami panggil dia adik.
Sebenarnya aku tak banyak special memory dengan anak bongsu ku ini hingga aku rasa pelik lalu aku tanya pada akak...jawap akak mestilah sebab kami yang banyak jaga adik....betul jugak bila aku tenguk semula album2 lama nampaklah gambar2 anak2ku masa kecik dulu.Salah satu proof kata2 akak tu betul bila aku nampak gambar dia tengah dukung adik,meleret macam nak jatuh je....




No comments: