Pages

Thursday, June 28, 2007

MESIN LEMAK

FREE ADVERTISEMENTS>>>>> 24 Jun, suami beli mesin I -SO massager produk GINTEL(yang kononnya boleh shake the fat away).....harga nearly 3 K,dapat satu mesin basikal bermagnet free.Kemudian on 25 Jun sekali lagi suami beli U zap (talipinggang OSIM) dengan harga lebih kurang lapan ratus dan mendapat eye massager free,beli kerana teruja dengan gambar perempuan yang berjaya dapat size pinggang kerengge.....manakala di rumah ,di samping mesin2 yang di sebut kan tadi sudah lama ada U PAPA dengan I Vibe (for body massage) dan juga AB king power konon2nya untuk exercise bahagian perut dan teruja dengan gambar abdomen yang berketul2 macam ulas durian tu.....tapi le ni dah jarang guna. ...so instead of ulas durian my perut still look like labu.

My measurement:-
On 24th timbang....72.1kg.
On 25th timbang 71.8 kg >>>>lemak at 38 ,category FAT.....at this juncture my husband tak puas hati walaupun lemaknya lebih rendah tapi as male kategory nya bawa obess.Fuh!

Sukatan2 lain:
Pinggang : 36

Perut : 43

Punggong : 41

Peha : 24

Lengan : 13


On 27 Jun, my new mesurements are as follows :
Pinggang : 35.5

Perut : 43.5

Punggong : 40.5

Peha : 25

Lengan : 13


Pelik betul , langsung tak memberangsangkan ! anyway ,i feel better and more energetic.
Akhir Kata : DON'T GIVE UP OR GIVE AWAY EITHER HOPEs Or ThE MACHINES.




3 August: 73.4 kg.

No comments: