Pages

Monday, July 30, 2007

HaPPy Coming BirthDay To Me !


DaH kenyang ....masa Bergambar kenangan di hadapan rumah.


Kek Istimewa yang di atas nya terletak angka 4 dan 7 atau mahu tunggu 30 tahun lagi mampukah aku melihat angka 7 dan 4 itu SEKALI LAGI !


Perkara yang wajib di lakukan setelah banyak makan.


Berkaroake >>>>kamu MEMANG berbakat !


Jemput MAKAN lagi.....


Turning 47....is like aching here and there !


Salam to everybody who knows me.I want to thank u so much 4 the wishes on my 47 th long years living in this world.And nothing is happier for me right now than watching you happy.

6 comments:

IF said...

:)

naha said...

Hello If....

waterlily said...

Happy...happy always. May Allah bless you :)

lina pencilboxradioactive=) said...

hi...
i heard that party was BESSSSTTT GILERR..
that is the comment from all ma friends,,
ada barbequelagi..wow..
and yang paling best skali..barbeque kambing tuuuuu...
sedapnye...

sorry tak dapat dtg cpoz kene balik jaga mak yang baru je lepas operation..

so..just knowing that
u are my mother's age..
happy becoming birthday ya auntie..

muah..

naha said...

Lina-really wished u were here that day...hows ur mother getting on ?

lina pencilboxradioactive=) said...

hi auntie naha..
my mom is getting better laa than masa operation hari tu..
lepas operation haritu langsung cannot bergerak..duduk atas katil je..
kesian jugaklaa kat her becoz she dah biasa jalan kan...ni rmas sebab tak dapat jalan.
sampai buang air pun atas katill..

now..she's using the tongkat empat kaki tu..
doctor said..kalau byk exercise ...kaki dia akan pulih la..hopefully;)

so auntie naha..
nice new blog..
just love it..

ehe...:)