Pages

Friday, July 13, 2007

JaLan2 D CurVe




Ini dua hero kepada Fazil Merican, nama tak tahu cuma panggil abang,adik je.



Hero ni nama Ahmad Shah Zamani.(Lebih kepada muka crook)


Yang ini saya dan kawan saya Mrs Fazil Merican...Norizah,muka macam peranakan tapi dia kata dia real Melayu.
Nak makan juga ais krim tu tapi kena share le sebab badan dah macam belon dan sebelum tu kami dah bedal nasi ayam kat restaurant Rojak-rojak.




Wow ! Best nya jadi Simsons family, jenis cool selambak. Actually nak hantarq budak2 tenguk wayang kat cinemaleisure so that mak budak2 boleh shopping without disturbance.....tapi next show starts at 5 ptg sedangkan cek2 abang waktu tu dah habis meeting dan akan terus balik ke hotel so what to do ....

No comments: