Pages

Monday, November 19, 2007

Akhbar Cerita PalSU dengan CeRiTa PokoK

Saya terkejut juga dengan topik dalam New Straits Times ,Saturday Nov 17 yang menulis The Yang di Pertuan Agong had never directly or indirectly consented to the illegal rally last week.

Eh macamana sebelum tu saya dapat tahu yang Agong telah perkenan dan minta siapa yang akan mewakili rakyat menyampaikan surat memorandum BERSIH tu.Kenapa tiba2 je berubah?Mesti ada jawapan lain dan tempat untuk mendapat jawapannya mestilah dalam Malaysia today .Dan hari ini saya sudah mendapat jawapannya.

JADI SAYA NAK LAUNGKAN KUAT2 DI SINI .......OOIII ORANG2 YANG SUKA BERI MAKLUMAT BOLEH TAK JANGAN SUMBAT CERITA PALSU DALAM AKHBAR !!!!!!!


BAB LAIN PULA ......

Saya amat2 BUNTU setiap kali memikirkan cara hendak merealisasi impian yang sebenarnya bukan impianpun tetapi sesuatu yang saya teringin nak buat untuk menguji kemampuan saya.Kadang2 saya rasa saya boleh lakukan tetapi kadang2 saya rasa saya tak ade keistimewaan, tak de kepakaran, kreativiti, bakat, vision atau yang paling beharga iaitu otak yang cerdas!

Kalau tenguk pada tarikh lahir saya pada 5 August saya jatuh di bawah Poplar Tree >>>UncertAInTy

Poplar Tree (Uncertainty) -- looks very decorative, talented, not
very self-confident, extremely courageous if necessary, needs
goodwill and pleasant surroundings, very choosy, often lonely, great
animosity, great artistic nature, good organizer, tends to lean
toward philosophy, reliable in any situation, takes partnership
seriously.

Saya memang minat dalam seni(great artistic nature), saya boleh melukis potret walau pun tidak 100% serupa tetapi suami kata hampir serupa sampaikan dia suggest saya lukis muka2 pemimpin dan cuba jual.....
Saya akui kalau saya praktis selalu mungkin hasilnya boleh jadi perfect.Baru2 ni di Bintang Walk saya kagum tenguk sudah ramai pelukis2 jalanan melukis potret pelancung dan sekeping potret atas kertas lukisan biasa bayarannya 50 ringgit.Tetapi saya tak berminat jadi pelukis potret.Ada talent tapi tak de minat.

Kalau tanya saya...sebab saya wanita dan saya memang suka lihat barang2 yang nampak cantik jadi saya punya idea ialah menjual aksessori wanita(looks very decorative) .Baru2 ni saya beli buku berkenaan jahit sulaman labuci oleh Rosita Jaffar.Jahitannya sungguh indah. Bagi saya menjahit baju kurung bukan nya susah , cuma saya dah berhenti menjahit sejak anak perempuan saya masuk sekolah menengah iaitu hampir 7 atau 8 tahun dulu.Sebab lain ialah mesin elektrolux saya rosak,saya malas repair kerana mahal dan tak tahu dimana kedai elektrolux setelah berpindah ke tempat baru.Kedua pendapatan suami bertambah dan kami mampu membeli pakaian yang siap dan ketiga saya sudah semakin malas menjahit.

Sekarang dalam usia yang lanjut ini saya ingin buka kedai baju kurung bersulam/labuci dan di padankan dengan aksessori wanita yang sesuai dan saya mahu semua wanita sekurang2nya setahun sekali nampak indah atau saya ingin galakkan isteri2 supaya sentiasa nampak cantik walaupun hanya duduk di rumah.Saya mahu adakan skim mudah bayaran bagi wanita2 yang berpotensi membayar dan menggalakkan jadi ahli seperti kedai avon tu.Bezanya di Avon kena bayar cash.

Saya teringin lakukan nya tetapi seperti Pokok saya kata....saya lacks of confident...saya perlu ada goodwill dan pleasants surroundings termasuk sape2 yang boleh beri saya galakan.At certain times kalau betul2 terdesak baru saya ada keberanian, contohnya bila suami tak de baru saya terpaksa lakukan sendiri...atau bila marah dengan suami baru saya berani pergi jauh sikit...kalau tak saya lebih suka berlingkar dalam rumah saja.

Saya perlukan business partner yang mempunyai minat yang sama(suami tak minat)....mungkin saya belum jumpa lagi.Saya tak ramai kawan(very choosey) tetapi kalau saya berkawan....ia akan kekal.Saya memang jenis yang memilih kawan...hanya yang sesuai saja yang akan kekal dan menjadi tempat rujukan saya tetapi kawan2 yang saya anggap reliable semuanya jauh2.Sorang di Serawak,sorang di Melaka ,Sorang di Sg Buluh dan sorang lagi di Kelang.Jadi betullah saya often lonely.

Apa yang saya tulis di atas secara tak langsung mengesahkan birthday tree di bawah hampir 100 % accurate dengan watak saya dan ia juga di sahkan 99.9 % accurate oleh salah sorang kawan blog saya sekian selamat mencuba.....

Try Yours:
Find your birthday and then find your tree. This is kinda cool and somewhat accurate .

Dec 23 to Jan 01 - Apple Tree
Jan 01 to Jan 11 - Fir Tree
Jan 12 to Jan 24 - Elm Tree
Jan 25 to Feb 03 - Cypress Tree
Feb 04 to Feb 08 - Poplar Tree
Feb 09 to Feb 18 - Cedar Tree
Feb 19 to Feb 28 - Pine Tree
Mar 01 to Mar 10 - Weeping Willow Tree
Mar 11 to Mar 20 - Lime Tree
Mar 21 (only) -Oak Tree
Mar 22 to Mar 31 - Hazelnut Tree
Apr 01 to Apr 10 - Rowan Tree
Apr 11 to Apr 20 - Maple Tree
Apr 21 to Apr 30 - Walnut Tree
May 01 to May 14 - Poplar Tree
May 15 to May 24 - Chestnut Tree
May 25 to Jun 03 - Ash Tree
Jun 04 to Jun 13 - ! Ho! rnbeam Tree
Jun 14 to Jun 23 - Fig Tree
Jun 24 (only) - Birch Tree
Jun 25 to Jul 04 - Apple Tree
Jul 05 to Jul 14 - Fir Tree
Jul 15 to Jul 25 -Elm Tree
Jul 26 to Aug 04 - Cypress Tree
Aug 05 to Aug 13 - Poplar Tree
Aug 14 to Aug 23 - Cedar Tree
Aug 24 to Sep 02 - Pine Tree
Sep 03 to Sep 12 - Weeping Willow Tree
Sep 13 to Sep 22 - Lime
Sep 23 (only) - Olive Tree
Sep 24 to Oct 03 - Hazelnut Tree
Oct 04 to Oct 13 - Rowan Tree
Oct 14 to Oct 23 - Maple Tree
Oct 24 to Nov 11 - Walnut Tree
Nov 12 to Nov 21 - Chestnut Tree
Nov 22 to Dec 01 - Ash Tree
Dec 02 to Dec 11 - Hornbeam Tree
Dec 12 to Dec 21 - Fig Tree
Dec 22 (only) - Beech Tree



TREES (in alphabetical order)


Apple Tree (Love) -- quiet and shy at times, lots of charm, appeal,
and attraction, pleasant attitude, flirtatious smile, adventurous,
sensitive, loyal in love, wants to love and be loved, faithful and
te! nd! er partner, very generous, many talents, loves children, needs
affectionate partner.

Ash Tree (Ambition) -- extremely attractive, vivacious, impulsive,
demanding, does not care for criticism, ambitious, intelligent,
talented, likes to play with fate, ca n be very egotistic, reliable,
restless lover, sometimes money rules over the heart, demands
attention, needs love and much emotional support.

Beech Tree (Creative) -- has good taste, concerned about its looks,
materialistic, good organization of life and career, economical,
good leader, takes no unnecessary risks, reasonable, splendid
lifetime companion, keen on keeping fit (diets, sports, etc.).

Birch Tree (Inspiration) -- vivacious, attractive, elegant,
friendly, unpretentious, modest, does not like anything in excess,
abhors the vulgar, loves life in nature and in calm, not very
passionate, full of imagination, little ambition, creates a calm and
content atmosphere.

Cedar Tree (Confidence) -- of rare strength, knows how to adapt,
likes unexpected presents, of good health, not in the least shy,
tends to look down on others, self-confident, a great speaker,
determined, often impatient, likes to impress others, has many
talents, industrious, healthy optimism, waits for the one true love,
able to make quick decisions.

Chestnut Tree (Honesty) -- of unusual stature, impressive,
well-developed sense of justice, fun to be around, a planner, born
diplomat, can be irritated easily, sensitive of others feelings,
hard worker, sometimes acts superior, feels not understood at times,
fiercely family oriented, very loyal in love, physically fit.

Cypress Tree (Faithfulness) -- strong, muscular, adaptable, takes
what life has to give but doesn't necessarily like it, strives to be
content, optimistic, wants t o be financially independent, wants love
and affection, hates loneliness, passionate lover which cannot be
satisfied, faithful, quick-tempered at times, can be unruly and
careless, loves to gain knowledge, needs to be needed.

Elm Tree (Noble-mindedness) -- pleasant shape, tasteful clothes,
modest demands, tends not to forgive mistakes, cheerful, likes to
lead but not to obey, honest and faithful partner, likes making
decisions for others, noble-minded, generous, good sense of humor,
practical.

Fig Tree (Sensibility) -- very strong minded, a bit self-willed,
honest, loyal, independent, hates contradiction or arguments, hard
worker when wants to be, loves life and friends, enjoys children and
animals, few sexual relationships, great sense of humor , has
artistic talent and great intelligence.

Fir tree (Mysterious) -- extraordinary taste, handles stress well,
loves anything beautiful, stubborn, tends to care for those close to
them, hard to trust others, yet a social butterfly, likes idleness
and laziness after long demanding hours at work, rather! r modest,
talented, unselfish, many friends, very reliable.

Hazelnut Tree (Extraordinary) -- charming, sense of humor, very
demanding but can also be very understanding, knows how to make a
lasting impression, active fighter for social causes and politics,
popular, quite moody, sexually oriented, honest, a perfectionist,
has a precise sense of judgment and expects complete fairness.

Hornbeam Tree (Good Taste) -- of cool beauty, cares for its looks
and condition, good taste, is not egoistic, makes life as
comfortable as possible, leads a reasonable and disciplined life,
looks for kindness and acknowledgment in an emotional partner,
dreams of unusual lovers, is seldom happy with its feelings,
mistrusts most people, is never sure of its decisions, very
conscientious.

Lime Tree (Doubt) - intelligent, hard working, accepts wha! t ! life
dishes out, but not before trying to change bad circumstances into
good ones, hates fighting and stress, enjoys getaway vacations, may
appear tough, but is actually soft and relenting, always willing to make
sacrifices for family and friends, has many talents but not always enough time
to use them, can become a complainer, great leadership qualities, is
jealous at times but extremely loyal.

Maple Tree (Independence of Mind) -- no ordinary person, full of
imagination and originality, shy and reserved, ambitious, proud,
self-confident, hungers for new experiences, sometimes nervous, has
many complexities, good memory, learns easily, complicated love life,
wants to impress.

Oak Tree (Brave) -- robust nature, courageous, strong, unrelenting,
independent, sensible, does not like change, keeps its feet on the
ground, person of action.

Olive Tree (Wisdom) -- loves sun, warmth and kind feelings,
reasonable, balanced, avoids aggression and violence, tolerant,
cheerful, calm, well-developed sense of justice, sensitive,
empathetic, free of jealousy, loves to read and the company of sophisticated people.

Pine Tree (Peacemaker) -- loves agreeable company, craves peace and
harmony, loves to help others, active imagination, likes to write
poetry, not fashion conscious, great compassion, friendly to all,
falls strongly in love but will leave if betrayed or lied to,
emotionally soft, low self esteem, needs affection and reassurance.

Poplar Tree (Uncertainty) -- looks very decorative, talented, not
very self-confident, extremely courageous if necessary, needs
goodwill and pleasant surroundings, very choosy, often lonely, great
animosity, great artistic nature, good organizer, tends to lean
toward philosophy, reliable in any situation, takes partnership
seriously.

Rowan Tree (Sensitivity) -- full of charm, cheerful, gift! ed without
egoism, likes to draw attention, loves life, motion, unrest and
even complications, is both dependent and independent, good taste,
artistic, passionate, emotional, good company, does not forgive.

Walnut Tree (Passion) -- unrelenting, strange and full of contrasts,
often egotistic, aggressive, noble, broad horizon, unexpected
reactions, spontaneous, unlimited ambition, no flexibility,
difficult and uncommon partner, not always liked but often admired,
ingenious strategist, very jealous and passionate, no compromise.

Weeping Willow (Melancholy) - likes to be stress free, loves family
life, full of hopes and dreams, attractive, very empathetic, loves
anything beautiful, musically inclined, loves to travel to exotic
places, restless, capricious, honest, can be influenced but is not
easy to live with when provoked.

No comments: