Pages

Thursday, January 17, 2008

I SAID ALHAMDULILLAH

Semasa ada berbaki 30 min ,instructor yang ramah tu approached kami yang sedang sejukkan badan sebelum ke sauna.Dia suruh continue datang dan katanya kalau nak tenguk result sekurang2nya 4 bulan , sambil bagi contoh beberapa peserta yang kebanyaknnya Chinese ladies.Yang sekarang ni potongan macam anak dara belasan tahun sedangkan mereka dah over 40.

Cerita punya cerita apa yang saya tahu ,nama saya tak tahu....keturunan- Cina, age-thirty plus,status -single, agama- Cristian revert to ISLAM.

SO I SAID TO HIM "ALHAMDULILLAH".

No comments: