Pages

Thursday, February 21, 2008

Fakta

"Memang benar pendapat yang mengatakan bahawa lelaki suka menjadikan wanita sebagai alat sex untuk mereka dan paling hebat mereka boleh melakukan tanpa 'menyentuhnya' pun ."

Contohnya:

TAGGED

You have one massage from John A

Message:
Hello Let me introduce my self .......well...­­..ia­m­ witty, inteligent and ofcourse humorous......­­.bes­i­d­­­­­­­­e­s being a humble and simple man. A senior management professinal married to a doctor has daughter 8 years old I live in Chennai..,Indi­­a...­.­.­­­­­­­­.­....I like to travel...have come to malaysia many times........I­­ saw your profile.......­­....­.­.­­­­­­­­ I look forward to get your reply ......... John


Dalam aku sibuk menerima macam2 invitations untuk menjadi ahli komuniti cyber seperti perspof ,fan box ,tagged dan macam2 lagi aku juga terima satu message seperti di atas.

Kebanyakan dari orang tempatan memasuki alam komuniti ini kerana mempunyai motif mengembangkan perniagaan.Jadi niat mereka amat mudah dipahami....tetapi bagi niat penulis message di atas adalah agenda aku seterusnya untuk mengetahui...dan sepontan aku balas message tersebut.

Perkataan yang mempersonakan aku dalam messagenya di atas ialah pertama, MARRIED ,kedua, WITTY dan ketiga , MALAYSIA. And oh ya dan paling TERPESONA ialah he read my profile!Seingat aku my status is married and my age is also damn very clear ,NO CHEATING la.Not like 52 become 25 ok. Dan dia jumpa profile tu dalam Tagged.com bukan xxx.com.

Persoalannya,
WHAT DID HE WANT TO KNOW ABOUT ME dan Sama tak dengan apa yang aku nak tahu tentang dia.

Rumusannya,
Chatting memang melekat macam Chewing gum lagi dikunyah lagi sedap dan selagi manisnya ada kamu tak akan luah keluar...

It took just less than 5 days to know the ANSWERS ok.So this story is closed.

No comments: