Pages

Wednesday, February 13, 2008

When i first found you






You are so cute and innocent and every time i talk to you you will look straight into my mouth....reading my lips i guess! Mungkin gak kau tengah fikir apa ke benda bunyi yang keluar dari mulut aku tu.

2 comments:

waterlily said...

Salam Naha,

ala-ala comey nye dia. Sape nama? Coco saya dah makin besar..dah pandai nak cari gelfren he..he..he.

ps. adik Man dah kerje. Alhamdullilah. Kawan senasib kami juga yang ambil dia kerja. Dia pun OKU ada spinal cord injury. Baiki2 tv rosak..tu aje yang dia tahu.
Tak nak udpate ngan entry sempena PRU ke? :D

Naha said...

WL,
Namanya Pushie sekarang dah besar macam dlam gambar profile i tu ,macam coco i pun tertanya2 dah banyak ke benih dia kat luar tu...rumah niibarat hotel dia balik tido dan makan kemudian keluar lgi hmmmm.

Alhamdulillah lah kerja juga...ada orang jual goreng pisang pun boleh hidup...sepupu suami kat Kl jual laksa je sekarang dah ada lori dan kereta Mercedes(2nd hand), bayar cash pulak tu.Yang penting kegigihan.

Pasal politik sekarang dah mals nak layan ,baca sikit2 je,sebab tak pasal2 kita jadi pemarah dan pembenci....tapi dengan kawan2 e mel masih lah luah2 ketidak puasan.