Pages

Sunday, September 21, 2008

DAMN !

Aduhai ,macam siot je tukang jahit baju ni,suruh repair pun macam siot juga jahitannya....how i wish i can repair my electrolux sewing machine which i know so damn expensive!

My husband was so damn right..why i bother to buy expensive cloth just to ruin it padahal di kedai berlambak baju siap yang cantik2...he's damn right!! Sambil menetas (bukan telur ayam tau) jahitan di baju yang kedut2 tu! Kononnya nak bertemakan hitam putih ....

Cara dia cantum jahitan kat lengan baju macam orang tak tahu menjahit je, sure dia bagi kat assistant tua dia buat.....main hentam 2 cantum patutlah kiat..nyonya tu tak habis2 cakap soli2 bila dia tahu muka aku macam cuka bila cuba depan dia..bukan dia tak de mata nak pandang. DAMN!

1 comment:

elyn said...

sabar jerk la untie..biasa la tuh..o0o0o0 tema hitam putih yer..
kami thn nih unggu..sorry..banyak sgt email n blog yg tak terbalas..
bz outstation kesana kemari..nanti klu elyn p kluang hospital..elyn singgah beli coklat utk untie ani lagi k..

salam..