Pages

Wednesday, November 12, 2008

CERITA SEMALAM

Suami dalam keadaan sibuk(baru balik dari meeting) ,bawa aku ke klinik kemudian tinggalkan aku di situ kerana nak jumpa kawannya. Hmmm mula2 terasa seakan suami very2 ambil perhatian kemudian sekelip mata berubah rasa kerana kawan dia sanggup keluar lagi.

Katanya call dia kalau dah habis...

Dah selesai terus call his number...dia minta tunggu dalam 15 min....so i give him 15 min....sebab aku jenis tak reti bagi peluang dua kali....ofcourse aku tak boleh tunggu lagi walau pun seminit...so angkat kaki naik bas yang banyak lalu lalang depan klinik tu. Baru je jejak kaki dekat Kluang Parade, suami pun sampai...he just missed me by a few minutes....but as i said i am not that kind of person who can sabar banyak kali.

Lepas tu jumpa kawan ,sembang2 dan makan2....kami(suami) bercadang nak ikut mereka bercuti ke Turkey..tapi kata mereka tak jadi sebab air port tax tinggi sangat....plan nak bercuti 2 minggu pun kena cancel juga sebab banyak sangat meeting..so they plan nak pergi Beijing dalm 5 hari....macam biasa my husband tak berapa excited going to Beijing walaupun he didn't say no.

ME dalam keadaan tak sihat begini lagilah tak rasa apa2....apapun pray for the best.

Oh ya hari ini En M. Asogen ahli EXCO Kerajaan Negeri Johor singgah di teratak kami...sekarang dok menjamu selera di atas pondok sambil sembang2 sebelum ke Sekolah Tamil untuk penyampaian hadiah.

No comments: