Pages

Tuesday, November 18, 2008

RINDU

Rindu betul nak melepak dengan bini2 planters ni.... kalau dah berkumpul macam2 cerita boleh terkeluar....

Sampai kan topik screw pun boleh keluar... ikut kan bini GM nak berkumpul di Ulu Remis Golf Club...dia dah arah Ella upgrade sikit swimming pool yang dah berkurun tak di gunakan tu...kolam tu perlu dibersihkan ...entah2 bukan saja anak katak yang berenang dalam tu anak Anaconda pun mungkin ada...

Mary dah janji nak buat open house during Christmas...tapi lambat lagi le...actually mereka suruh buat kat rumah aku tapi aku wonder ...boleh ke mereka sampai tanpa suami2 mereka..sebab tempat aku yang paling jauh dari tempat mereka. Lagi satu yang aku dengar bini Densy dah mula berkhidmat sebagai Doktor...nampaknya dia sibuk le sikit...entah boleh join tak...yang lain2 tu mostly nya guru...nak buat weekdays mustahil...ujung minggu mesti mereka nak bersama suami...hmm...

2 comments:

nodee said...

buat la next week ma. next week akak n ayum blk.

Naha said...

Ya ke...mm kena plan betul2...kalau dapat time bapak2nya ada meeting baru best.