Pages

Tuesday, December 02, 2008

DIARY ABBY - baby mati

Aku ada rujuk dalam internet pasal characters SiAbby ni..rupa2nya bukan jantan yang suka gigit anak tetapi Si ibu jika dia belum ada pengalaman. Spesis ni lebih pentingkan kediaman atau territorynya. Dia akan bergaduh kalau kediamannya di ganggu. Bila anak menjangkau 4 minggu ,sepatutnya diasingkan segera.....Hari tu sebelum ke Melaka,dari segi kiraanku umur anak Abby dah masuk 4 minggu. Aku sepatutnya dah asingkan anak Abby tu..tetapi tak ada bekas sesuai.

Akhirnya memang betul...2 hari kemudian aku dapati anaknya dah tak aktif lagi,dah mati....ABBY oh ABBy! Apa jenis ibu kamu ni...

Di bawah ni gambar anak Abby yang aku sempat rakam ketika berusia 4 minggu. Perutnya amat2 borol dan pergerakannya sangat aktif.Macam tak sure pula bila nak asingkan baby dengan ibu , tenguklah dia menyusu ...mmmm nampaknya kena cari lebih banyak bahan rujukan untuk memahami character binatang ni.


video

No comments: