Pages

Friday, April 17, 2009

Charlie

















Curi gambar dari portal rasmi MTD.

Thursday, April 16, 2009

Birthday Pn Ana d Movie

video

Video ini susulan dari video entri yang lepas ya itu berkenaan sambutan hari lahir Puan Ana isteri bos kami. Mungkin video ini akan jadi kenangan terakhir saya bersama mereka sebelum berpindah ke Selangor yang tertangguh untuk beberapa minggu lagi. Saya yang sudah lama teringin mengedit gambar akhirnya berjaya juga dengan mendapat 15 hari percubaan untuk mengedit gambar menggunakan my muvee editing software secara percuma. Lepas habis tempuh saya mungkin akan beli satu yang asli untuk mengedit gambar saya. Baru2 ini saya ada beli satu softwre ciplak dan didapati terdapat virus di dalamnya dan terpaksa delete semua fail yang saya dah upload dan akhirnya membuang cd tersebut.Itu satu pengajaran beharga buat saya supaya jangan beli cd kerana murah.Nasib baik ada anti-virus kalau tak naya computer saya!

Wednesday, April 15, 2009

18 Januari,1958-2009

video

Tarikh seorang bayi laki-laki di lahirkan lima puluh satu tahun yang lalu.
Dan apabila beliau meningkat remaja telah jatuh hati dengan seorang gadis yg kini tak de kerja dan habiskan masa merapu dalam blog ini. Baca di sini untuk cerita selanjutnya.http://naha-ragammanusia.blogspot.com/2009/04/gambar-dan-video-kenangan.html

Boboi jadi Uncle!

video



video

Friday, April 10, 2009

Gambar dan Video kenangan.





















Video pertama di ambil pada 18 hb januari yang lalu,pada tarikh hari lahir abah , lebih kurang 2 minggu sebelum Khaliq masuk maktab tentera.Jadi kami sempat le buat cover up layan adik lebih dan buat-buat lupa hari tu birth day abah @ suami tercinta dan terhensem . Bukan tak cuba nak up load video ini lebih awal tetapi oleh kerana kelembapan komputer ni ketika uploading buat saya tawar hati. Mudah2an kali ini saya tak bosan dan berjaya menguploadnya.

PENGUMUMAN GAGAL LAGI!
http://naha-ragammanusia.blogspot.com/2009/04/18-januari2009.html


Video yang kedua ini pula ialah bitrhday party surprise untuk bini GM , Puan Ana. Best betul sewaktu tenguk riak mukanya ketika itu.Oleh kerana birth datenya yang sebenar ialah esuk jadi dia terpinga-pinga sebentar. Untuk pengetahuan umum Puan Ana seorang pendidik yang sedang membuat persiapan untuk Phd nya,mudah-mudahan berjayalah.

Ketika berada depan muka dia saya cuma ucap selamat hari jadi ,tetapi dalam blog ni saya rasa bertuah dan saya yakin kawan-kawan yang lain pun rasa begitu kerana dapat mengenali dan menjadi kawan Puan Ana yg mempunyai ciri-ciri dan sifat-sifat terpuji.Akhir kata all the best to her!



video