Pages

Wednesday, May 09, 2012

Hari ini pertama kali nak buat new entry pakai format baru. Ikutkan aku lebih suka yg dulu sebb lebih jelas dan tak banyak sangat settings apapun ikut je lah.




Atas ni video masa nikah saja nak masuk kan dalam blog untuk kenang2an dan susulan waktu bertunang dan nanti nak cari lagi satu video clip pasal love story mereka.




Ok sekian dulu nanti saya akan upload lgi bila dah jumpa.



Akhirnya dah jumpa ....

No comments: