Pages

Monday, November 25, 2013

Kembara ~pt 2

Bila lambat je kapal terbang air asia kepunyai Tony F tu apa lagi bisan @ ketua team pulang paku buah keraslah..katanya "kami lambat a few minutes tak benarkan masuk ini lambat sampai 2 jam senang je minta maaf ye?" Tersipu2 budak yg jaga pintu gate tu ..aku tersenyum simpul lihat gelagat ketua .

Akhirnya sampai juga kapal terbang kami  dah boleh  bernafas lega tapi sampai je Surabaya hari dah gelap,program untuk shopping hangus.Esuknya lepas break fast perjalanan ke Malang bermula sampai hotel Savannah pada Jumaat tengahari dan lepas sholat Jumaat driver pun sampai bawa kami lunch dekat rumah makan Jogjakarta dan teruskan perjalanan ke Masjid Turen .

No comments: