Pages

Monday, December 09, 2013

KEMBARA KE London dan Paris pt 1

Salam sejahtera dan salam sayang tuk sesiapa yg membaca  blog ini...hati tengah riang nak cerita pasal trip ke London dan Paris dari 26hb NoV hingga 5 DeC yg lepas.Panjatkan syukur yg banyak pada Allah swt .Terima kasih Tuhan..
Mula2 nak bagi tahu bukan semua isi blog yg kita baca kita kena ikut ..nak tahu sebab apa tunggu sampai habis saya tulis .

 Persiapan dari tarikh beli tiket ~ dalam 3 minggu ...plan asal ~suami yg bekerja kat Afrika suruh jumpa dia kat London tempat kapal terbangnya turun buat transit  ke Malaysia. Jadi pendek kata dia dah selalulah turun London.Jadi kali ni dia ajak istrinya nikmati kota London cuma masaalahnya dia tak mahu duduk lama di London cukuplah tuk 2 malam jadi tolong fikirkan sekejap untuk saya ....

Di bawah ni saya muat kan semua tempat penginapan kami semasa di London dan Paris.



Ada satu lagi apartment tempat kami bermalam sebelum kami bertolak pulang ,insyaalah saya akan upload bila jumpa nanti.


No comments: